lördag 3 december 2011

Expo och islamofobin

Återigen är Expo väldigt vaga när det gäller att definiera vad som gäller och vad som är islamofobi.
Det är uppenbarligen islamofobiskt att ogilla kvinnor som bär burka. Är det islamfobiskt att ogilla sharia, är det islamofobiskt att påstå att det förekommer kvinnoförtryck i Pakistan?

Expo tiger.

Lasse Wilhemsson har något på gång mot Expo ryktas det. En bok påstås det. Inte en dag för tidigt.

1 kommentar:

  1. Hej.

    Jag hjälper (jag har själv dock ingenting med Fria Tider att göra) på eget bevåg den System-kritiska nättidningen Fria Tider att rekrytera nya skribenter.

    Denna tidning har ca 500 000 (en halv miljon) besökare varje månad (är Sveriges 70:e mest besökta websida, vilket är en väldig hög placering, även om siffran 70 kanske inte låter så mycket för den oinvigde), och har blivit större än de flesta etablerade tidningars nätversioner (förutom de fyra stora, dvs DN, SvD, Sexpressen, och Aftonhoran), och håller nu på att växa, och ska utöka kulturdelen/populärkulturdelen, finansdelen, nyhetsdelen, kolumndelen, sportdelen osv. Även web-tv ska vara på gång, och personer med utrustning och kunnande eftersökes.

    Vill du vara med och forma det historiska motståndet mot den politiska korrektheten i Sverige? Vill du vara med i denna historiska viktiga händelse och känna historiens vingslag, när fri debatt bryter reell mark (dvs verkligen når ut till folket) i det åsiktskontrollerade och debattlösa Sverige?

    Kontakta då Fria Tider via

    http://www.friatider.se/

    redaktion@friatider.se

    PS: ju fler som tillströmmar och hjälper till, desto mer ökar uppdateringarna, och därmed möjligheterna att kunna annonsera mer, och därmed möjligheterna att kunna avlöna skribenter. Även om det så enbart handlar om att man skriver en artikel (recension m m) i månaden, så blir många bäckar små tillsammans en stor flod, så att säga

    PS 2: kvinnliga skribenter sökes / kvinnliga perspektiv tas tacksamt emot. Även adopterades perspektiv tas tacksamt emot.

    PS 3: även enstaka insändare tas in och publiceras

    PS 4: sprid gärna denna text på Facebook, till folk i din adresslista via din email, osv

    PS 5: notera att Fria Tider INTE är pro-sionistiska, som t ex Politiskt Inkorrekt / Avpixlat, är, utan Fria Tider har stundom sionism-kritiska, Israel-kritiska, och judisk makt-kritiska artiklar.

    PS 6: naturligtvis kan en skribent vara helt anonym

    SvaraRadera